Please use Portrait Orientation
0

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. To find out more about the cookies we use, see our Privacy Policy. By staying at our site we understand that you accept this policy.

Close Close Close

Groupage transport Rusland: het ‘hoe’ en ‘wat’ | GUS-TRANS

06.12.2018

Groupage transport naar Rusland: het ‘hoe’ en ‘wat’

 

GUS-TRANS vervoert iedere maand kleinere zendingen van en naar Rusland. Door middel van groupage transport efficiënt te opereren zijn wij in staat kleine hoeveelheden goederen tegen een redelijk tarief te leveren. Efficiëntie is mogelijk door onze grote transportvloot en ons uitgebreid partnernetwerk zowel in Nederland, Duitsland tot in Rusland, waar wij direct zaken mee doen. Ook voor ieder groupagetransportvraagstuk naar Rusland bieden wij een oplossing. Tevens bieden wij de mogelijkheid om temperatuur gecontroleerde zendingen te groeperen. Wat is groupage transport precies en hoe gaat het in zijn werk? En hoe ervaren onze klanten ons groupage transport naar Rusland? Wij geven u graag meer uitleg!

 

Wat is groupage transport?

Bij groupage transport naar Rusland worden kleine zendingen gecombineerd tot één grote zending. Door efficiënt te werken, kunnen onze klanten profiteren van een zo voordelig mogelijk tarief en kwalitatief goede mogelijke service.

 

Hoe gaat groupage transport naar Rusland in zijn werk?

Groupage transport doorloopt verschillende stappen:

  1. De groupage-zendingen worden verzameld in onze loods in Duitsland.
  2. We selecteren een voertuig dat binnen 24 uur kan vertrekken naar Rusland.
  3. De optimale indeling van de truck wordt bepaald.
  4. We doen een grondige documentcontrole en informeren onze chauffeurs over de route en levering.

Tijdens dit proces houden we klanten op de hoogte, zodat zij altijd weten waar ze aan toe zijn. Dagelijks sturen we hen een status update waar de zending zich bevindt en wat de actuele ETA (estiamated time of arrival) is zodat de ontvanger klaar kan staan voor de ontvangst van de goederen (inklaren en lossen). Groupage transport is dus vooral voor kleine partijen erg interessant: doordat wij zendingen combineren, levert hen dit prijstechnisch veel voordeel op. Kleine vracht zo voordelig mogelijk verzenden naar Rusland, dat is het doel.

 

De toegevoegde waarde voor de klant

Groupage transport naar Rusland betekent voor iedere klant iets anders. Wij streven ernaar uw zending zo spoedig mogelijk te leveren. Voor bijvoorbeeld Moskou is de gemiddelde transittijd 8 tot 11 dagen, vanaf ons kantoor in Oberhausen naar Moskou is het gemiddeld 2338 kilometer. Onderweg ontvangt u iedere dag een statusupdate van de lading, ongeacht de uiterlijke leverdatum. Zo bent u altijd op de hoogte van uw levering. Feedback van onze klanten leert dat zij dit erg prettig vinden. Duidelijkheid en inzicht in de levering geeft hen een vertrouwd gevoel. GUS-TRANS vindt het belangrijk de zorg van de klanten uit handen te nemen, maar houdt ze wel graag op de hoogte. Een probleem aan de grens of bij het lossen van een zending voor een klant, kan de gehele vrachtwagen vertraging oplopen. Om zo snel mogelijk te kunnen reageren op dit soort situaties en de vertraging te minimaliseren, zorgen wij voor correcte voorbereiding van de transportpapieren en hebben wij onszelf getraind in zo snel mogelijk te schakelen bij eventuele obstakels.

 

Groupage transport: GUS-TRANS helpt u graag

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over groupage transport? Wij helpen u graag. Neem contact op met GUS-TRANS via onderstaand formulier. Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze andere diensten.

Alle nieuws Alle nieuws Alle nieuws

Neem contact met onze
medewerker op+49 208 782 22 930